CloudGuide COVID-19 Steunfonds. Dien je aanvraag in om gefinancierd te worden.
 
CloudGuide COVID-19 Steunfonds: Deze dagen zijn we gedwongen om in zelfisolatie te zitten voor een belangrijke doel: om de COVID-19 crisis te bestrijden. Museums, cultureel erfgoed en toeristische attracties zijn gesloten voor dezelfde reden: ze hebben geen bezoekers, geen inkomsten en sommige voorzien een onzekere toekomst op dit moment. Om te helpen in de strijd tegen de  COVID-19 crisis, kondigen wij het CloudGuide steunfonds aan met als doel cultureel en toeristische plaatsen te helpen in het moeilijke proces van herstel van de huidige crisis.

Met behulp van dit fonds zullen we gedurende 2 jaar gratis digitale audiogidsen aanbieden aan geselecteerde culturele sites en toeristische attracties. We gaan ook een volledige audiogids oplossing ontwikkelen, klaar voor bezoekers om te gebruiken op hun eigen mobiele apparaten, die extra inkomsten kunnen opleveren voor de geselecteerde plaatsen.
 
Het fonds reserveert ook een deel van de financiering voor instellingen die al audiogidsen hebben ontwikkeld en nu ook behoefte hebben aan een digitaal en aanraakvrij communicatieplatform.

Applicaties voor de derde reeks worden aanvaard tot 30 juni. Zorg ervoor dat u zo snel mogelijk een aanvraag indient om zeker te zijn van uw plaats. U kan de volledige voorwaarden hier bekijken.

Voordelen waar u toegang tot krijgt:
 
Hygiëne: Bezoekers zullen nu meer belang hechten aan hygiëne. Niemand zal een audiogids willen gebruiken die reeds is aangeraakt door iemand anders. Dus, u zal wellicht moeten investeren in plastieken zakken, ontsmettingsmiddelen en handschoenen voor uw audiogidsen. CloudGuide neemt deze hoofdpijn weg en zal u helpen apparaatloos te gaan. Bezoekers kunnen hun eigen telefoon gebruiken.
 
Bekendheid: CloudGuide verenigt alle toeristische attracties in 1 app, waardoor u bekendheid kan krijgen bij alle bezoekers van alle andere locaties waarmee u het platform deelt. Sluit u aan bij 1200 culturele instellingen uit 26 verschillende landen die al op het platform staan.
 
Omzet: Audiogids is een toegevoegde waarde voor uw bezoekers die hun ervaring boeiender en gedenkwaardiger kan maken. Daarom willen bezoekers er graag voor betalen. Krijg toegang tot een nieuw soort bron van inkomsten zonder investering.
 

Geselecteerde kandidaten van de eerste reeks

Referenties

Gesteund door