Gamifica la teva col·lecció gràcies a CloudGuide Play i el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona .  Gràcies a les beques de l'àrea metropolitana de Barcelona, CloudGuide pot oferir el seu mòdul de gamificació CloudGuide Play a les entittats de l'àrea metropolitana. Aquest mòdul tecnòlògic permet que qualsevol institució converteixi la seva col·lecció digital en un joc del trèsor. També es pot utilitzar com una eina per crear qüestionaris de les diferentes guies o rutes que es tenen. 

El projecte permet accés a la plataforma, creació d'una exposició anual i la gamificació d'aquesta exposició de manera gratuïta pels participants. 

Per obtenir accés a la plataforma i al suport, siusplau omple el formulari avanç del 15 d'Octubre del 2022. Si no pots proporcionar contingut avans del dia 15, envian's un fet curiós sobre la teva institució cultural i t'inclourem dintre del  projecte amb altres institucions culturals de l'Àrea Metropolitana del Projecte!

Participant al programa podràs: 
Molt més que una eina digital. Amb CloudGuide Play, ara podeu transformar les guies i gires de la vostra institució cultural en experiències engaging centrades en el vostre públic. Connecteu i entreteneu els visitants de totes les edats (nens, mil·lenaris i famílies) amb una varietat de jocs diferents com ara: caceres de carrosseria, jocs de pensament i qüestionaris.
Exposició Internacional. CloudGuide uneix a totes institucions culturals en una sola aplicació mòbil, això vol dir que les institucions estan exposades a la resta de visitants que usen CloudGuide en museus/monuments d'altres països. Més de 1200 institucions internacionals dins de la plataforma.
Gamificació. Aquesta eina de gamificació és una forma gran i fàcil per a les institucions de presentar contingut als seus visitants de la forma més entretinguda possible. Al mateix temps que es crea un entorn educatiu mitjançant diverses experiències estimulants.
Omple el formulari per ser part del projecte:
 

Aquestes Institucions ja col·laboren amb CloudGuide

Aquest projecte és pot desenvolupar gràcies al suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona

CloudGuide S.L també ha rebut el suport de:

Follow Us